Administratie

Scandal cu primar, localnici, consilieri si promisiuni de carpeli la sedinta CJ VIDEO

Şedinţa ordinară a consiliului judeţean Caraş-Severin s-a terminat în reproşuri schimburi de replici pe ton ridicat după ce Adrian Torma, primarul oraşului Moldova Nouă a venit însoţit de localnici pentru a le reproşa aleşilor judeţeni că nu fac nimic pentru oraşul din Clisură.

Principala durere a primarului Adrian Torma a starea drumului DJ 571 care leagă Moldova Nouă de satul Moldoviţa, cartier al oraşului. Dincolo de starea proastă pe care o avea drumul înanite, cei 7 km erau parcurşi în 20 de minute, după ploile de duminică şoşeaua a devenit impracticabilă. Torma a venit însoţit de mai mulţi locuitori din zonă care certifice cele spuse de el.

Primarul şi însoţitorii săi, au venit să-şi spună problemele la şedinţa de consiliu judeţean. Finalul de şedinţă a fost unul cu scântei între vicepreşedintele Flavius Nedelcea şi edilul din Clisură, Adrian Torma – fiecare ridicând vocea, reproşând câte ceva.

După ce spiritele s-au calmat, aleşi judeţeni au admis că starea multor drumuri nu este bună, însă există proiecte cu bani europeni inclusiv pentru DJ 571, însă până la începerea lucrărilor de reabilitare, se vor face lucrări de reparaţii.

Comentarii

comentarii