Scapa de flegma si mucusul din piept si gat (rezultat instant)

Flegma este emisă de stratul de mucus al tractului respirator având rolul de a ucide infecţiile, mai ales când eşti răcit.
Această substanţă groasă este produsă în gât de-a lungul liniei respiratorii şi provoacă tuse.

Organismul are mult mucus atunci când se confruntă cu gripa, răceală, sinuzita şi infecţia virală sau bacteriana.

Prin urmare, de cele mai multe ori, persoanele se confruntă cu febră, nas înfundat, tuse, astm.

Dacă nu te tratezi la timp, această condiţie va provoca obstrucţia tuburilor bronhice şi va provoca boli respiratorii superioare.

Există câteva substanţe naturale care vindeca mucusul şi simptomele acestuia, fără a provoca reacţii adverse.

Ghimbir

Ghimbirul conţine substanţe antibacteriene, antivirale şi expectorante puternice şi poate fi decongestionant şi antihistaminic.

Datorită acestor proprietăţi, acesta poate depăşi blocarea gâtului prin uscarea fluidului inutil.

Poţi bea ceai de ghimbir de câteva ori pe zi.

Mai mult decât atât, poţi crea propria băutură de ghimbir.

Infuzie de ghimbir

Ingrediente:

6 sau 7 bucăţi de ghimbir

Apă

1 linguriţă de nectar (proprietăţi dezinfectante)

1 linguriţă de piper negru (lupta împotriva bolilor)

Direcţii:

Se încălzeşte apă, apoi se adăugă ghimbirul şi piperul.

Se acoperă vasul cu o farfurie şi se lasă să stea 1 minut, după care se încălzeşte din nou.

Se amestecă timp de 5-7 minute până când devine galben deschis.

Apoi, se ia de pe foc şi se adăugă nectarul.

Se consuma băutura de 2-3 ori pe zi.

Amestec de nectar şi lămâie

Nectarul conţine elemente antivirale solide, antibacteriene şi antifungice solide, care te pot scăpa de tractul respirator perturbat, asigurând o uşurare.

Lămâia este bogată în vitamina C care curăţă flegmă.

Ingrediente:

2 linguri de suc de lămâie

1 lingura de nectar

Se amestecă bine ingredientele.

Bea amestecul de trei ori pe zi pentru a elimina blocajele.

Oţet de cidru de mere

Alcalinizează corpul şi menţine un pH perfect al corpului, eliminând excesul de mucus din tractul respirator.

Adaugă 1 lingura de oţet de mere nefiltrat într-un pahar de apă şi amesteca bine.

Se bea de 2-3 ori în fiecare zi, astfel încât să poţi elimina mucusul şi pentru a calma durerea în gât.

Aburi

Inspirarea vaporilor va oferi o uşurare rapidă, care va ajuta şi gâtul şi se va relaxa blocajele.

În plus, amestecarea apei cu ierburi este extrem de avantajoasă.

Ingrediente:

Apă fierbinte

O lingură de rozmarin uscat (proprietăţi sterile)

O lingură de cimbru

Direcţii:

În apă fierbinte, se adăugă cimbrul şi rozmarinul.

Se inspiră aburul.

Pune un prosop peste cap, pentru ca aburul să fie direct în faţă.

Se face tratamentul de 3-4 ori pe zi. O altă alternativă este duşul fierbinte de două ori pe zi.

Curcuma

Conţine un compus dinamic cunoscut sub numele de curcumina, care are componente terapeutice solide, eliminând astfel microorganismele.

Ingrediente:

1 linguriţă de curcuma

½ linguriţă de sare (proprietăţi antibacteriene solide)

1 pahar de apă caldă

Direcţii:

Se adăugă sarea şi curcuma în apă caldă şi se amestecă bine.

Se repetă această tehnică de 3 – 4 ori pe zi.

BONUS:
Reţetă veche de sirop care curăţă plămânii de mucus şi vindecă tusea!
Morcovii sunt buni de mâncat, sunt bogaţi în vitamina A şi îmbunătăţesc vederea.

Ei au proprietăţi antioxidante şi ajuta în detoxifierea corpului.

Este foarte important dacă suferi de diabet sau ai hipertensiune arterială.

Folosiţi la suc morcovii te ajută să scapi de tuse şi curata mucusul din plămâni.

Beneficii ale curei cu morcovi:

Detoxifiaza corpul (are proprietăţi antioxidante)

Ajuta în acnee

Îmbunătăţeşte pielea

Întăreşte dintii (conţin calciu)

Reduce nivelul colesterolului

Îmbunătăţeşte imunitatea corpului (lupta împotriva răcelii şi gripei)

Ajută digestia (bogaţi în fibre)

Controlează boala de inimă şi previne cancerul.

Când morcovii sunt blendati şi combinaţi cu apă şi miere te ajută să lupţi contra răcelilor, atât la copii cât şi la adulţi fără efecte secundare.

Ingrediente:

Morcov-1/2 kg

Apă curată

Miere-3-4 linguriţe

Mod de preparare:

Taie morcovii în bucăţi mici circulare

Pune morcovii într-o oală cu apă şi fierbe-i pe aragaz

Când morcovii sunt moi strecoară zeamă, pe care nu o arunci, o vei folosi

Striveşte morcovii cu furculiţa sau blendeaza-i

Amestecă zeama cu miere apoi pune morcovii blendati

Siropul este gata şi trebuie să-l ţii la rece în frigider.

Cum să-l foloseşti?

Cu o linguriţă ia sirop de 3-4 ori pe zi

După 1-2 zile de la utilizare vei vedea îmbunătăţiri.

Comentarii

comentarii