Schimb de putere la Consiliul Judetean – PNL si-a impus vointa in forul judetean VIDEO

Schimb de putere la Consiliul Judetean. Şedinţa Consiliului Județean a devenit una furtunoasa chiar la finalul ei, atunci când s-a dezbătut repartiția banilor către localităţile cărășene! Consilierul Gabriel Dinu a propus un amendament prin care se face o modificare radicală a repartizării banilor în judeţ, lucru care i-a supărat pe unii primari și aleși județeni, ne lipsind nici acuzele de trădare.

 

 

Împărțirea banilor a fost un prilej de scandal atât între consilierii județeni cât și între primari și aleșii județeni. Totul a pornit în urma unui amendament al lui Dinu Gabriel care a modificat în totalitate propunerea inițială a lui Silviu Hurduzeu, ca argument pentru gestul său acesta a spus să fie întrebată Luminița Jivan! Intervențiile și Discuțiile inițiate de Ioan Crina au fost inutile.

Schimb de putere la Consiliul Judetean. Cei mai nemulțumiți au fost primarii unor comune care și-au pierdut și sumele solicitate necesare derulării unor proiecte cu bani guvernamentali sau europeni. Primarul comunei Luncavița chiar acuzându-l pe vicepreședintele Ionuț Popovici de trădare.

Atât amedamentul lui Gabriel Dinu, cât și hotărârea de consiliu cu modificările propuse, au trecut cu cele 22 voturi ale PNL, PMP și ale lui Gabriel Dinu, Flavius Nedelcea și ale Lenuței Ciurel, aleșii județeni ai PSD nu au participat la vot, iar președintele Silviu Hurduzeu a votat împotriva.

Schimb de putere la Consiliul Judetean. Cert este că în urma acestui vot, nu doar majoritatea s-a schimbat în Consiliul Județean Caraș-Severin, ci și alianțele – pierzătorul fiind PSD-ul.

 

 

Comentarii

comentarii