Școala Gimnazială 7 din Reșița, a sărbătorit copilăria VIDEO

Luni, 31 mai 2021, cei peste cinci sute de elevi au fost implicați într-o amplă acțiune organizată în curtea școlii, începând cu ora 11:00. Atât elevii ciclului primar, cât și cei de la gimnaziu, împreună cu învățătorul sau dirigintele clasei,  și-au ales acțivitățile. Astfel, aria acestora a fost diversificată: s-au organizat concursuri tematice, jocuri educative și sportive, dezbatere pe tema drepturilor copilului, ateliere de lucru. Unii au desenat pe asfalt, în timp ce alții au pictat tricouri. Unii au ”construit vulcani”, iar alții, mai mici, s-au jucat cu baloane de săpun. Peste cincizeci de elevi s-au distrat în atelierele dansante, sub coordonarea instructorului de dans Simona Balaci, de la Clubul de dans „Magnum”.

S-a implicat în activitate Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin, reprezentanții instituției fiind prezenți în rândul elevilor pentru a le prezenta mașina de intervenție, reguli de circulație care trebuie respectate și de copii, precum și echipamentul polițistului.

Copiii au fost răsplătiți cu baloane, dulciuri sau diplome. Trebuie precizat faptul că acțiunile de 1 Iunie ale Școlii 7 au demarat sâmbătă, prin implicarea copiilor în deschiderea Festivalului de teatru pentru copii, ESTRADA, printr-un parteneriat cu Teatrul DA, și vor continua mâine, 1 Iunie 2021, prin vizitarea Peșterii Comarnic, una din perlele Banatului Montan, într-o acțiune derulată în colaborare cu Asociația ”Prietenii Munților” Reșița și cu Parcul Național Semenic – Cheile Carașului.

A consemnat – Cristina Ardeleanu – profesor institutor

Comentarii

comentarii