Scriitorul Adrian Georgescu a revenit la Reșița cu un nou volum

Scriitorul Adrian Georgescu a revenit la Reșița cu un nou volum. Aflat într-un turneu de promovare a celui mai nou volum al său, Adrian Georgescu a revenit la Reșița.   „Focul” este o nouă încercare a autorului de a ne readuce aminte despre relația pe care o avem cu Dumnezeu și că doar cu Dumnezeu, suntem cu adevărat întregi.
Biblioteca germană „Alexandr Tietz” din Reșița a găzduit lansarea celui mai recent volum al scriitorului Adrian Georgescu. După cum ne-a obișnuit la fiecare nouă apariție editorială, scriitorul nu ocolește Banatul de munte. Autorul dorete să împărtășească cu cât mai mulți oameni bucuria apariției uneoi noi cărți și bineînețes a trăirilor pe care le-a pus în pagină. „Focul” este un volum, după cum, ne-a obițșnuit, cu temaică religiasă.
Focul, la care face referire Adrian Georgecu, trebuie privit ca un atribut al lui Dumnezeu, în apropierea căruia omul poate trăi cu adevărat și poate să își găsească împlinirea.
Scriitorul Adrian Georgescu a revenit la Reșița cu un nou volum. Autorul este absolvent al Facultății de Filologie, Secția Română-Franceză a Universității București și lucrează la Radiodifuziunea Română, ca redactor de programe muzicale. Adrian Georgescu a debutat editorial în anul 2000 cu romanul „Rebutarea omenirii” și este autor a peste 30 de volume de poezie, proză, eseuri, multe cu tematică religioasă.
Volumul „Focul“, apărut la Editura „Cavallioti“ din București, 2019.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments