Scrisoare de multumire pentru Tomita jandarmul

Pe adresa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, s-a primit o scrisoare de mulţumire adresată unui subofiţer din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Reşiţa.

Două persoane, mamă şi fiu, domiciliate în judeţul Mehedinţi, doresc să mulţumească printr-o scrisoare adresată conducerii Jandarmeriei Caraş-Severin, deoarece în data de 03 noiembrie a.c., jandarmul Sultan Toma, aflat în concediu de odihnă, a intervenit prompt pentru a-l salva pe numitul E.I., care într-un moment de rătăcitire a încercat să se sinucidă, înghiţind voit otravă de şobolani.

Subofiţerul care are o vechime de 10 ani în cadrul Jandarmeriei Române, a reuşit să convingă persoana în cauză să bea mai multe căni de apă caldă și i-a acordat primul ajutor pentru a elimina substanţele toxice ingerate, după care a apelat numărul de urgenţă 112, în vederea continuării procedurii de salvare.

Pentru atitudinea proactivă şi spiritul civic manifestat de către subofiţer, conducerea inspectoratului a adresat felicitări şi mulţumiri în faţa colectivului, urmând ca acesta să fie şi recompensat conform legislaţiei şi ordinelor în vigoare.

Comentarii

comentarii