@Breaking news@Ultimele NoutatiAdministratieMonden

Scrisoare deschisă domnului primar POPA IOAN

Stimate domnule primar,


Scrisoare deschisă domnului primar POPA IOAN. Recenta dumneavoastră decizie de a reloca 19 familii din Mociur pe strada OITUZ pavilion 5, este de natură să provoace maximă îngrijorare. în condițiile, în care în această zonă îşi desfăşoară activitatea un număr important de societăţi comerciale. Întreprinzătorii nu trebuie priviți de administrația locală ca niște adversari, ci ca aducători de venituri, prin taxele și impozitele plătite către bugetul local. Sunt oameni care muncesc, care au creat locuri de muncă și care aduc plus valoare orașului nostru. Un oraș, domnule primar pe care ar trebui să-l apărați și să vă propuneți să arate mai bine, să ofere mai multe oportunități, să-i susțină pe cei care au curajul de a deveni antreprenori. Nimeni nu a luat în calcul că micile afaceri din zonă vor avea de suferit.

Şi nu suntem la prima experiență neplăcută pe aceeaşi stradă existând deja o clădire a Primăriei în care locuiesc famili asistate social , în condiţii mizere, un adevărat focar, fără apă , canalizare şi chiar lipsa jumătate din acoperiş.


Domnule primar, dezvoltarea unei comunități nu se poate face în afara unui mediu de afaceri sănătos și prosper. Iar mediul de afaceri se bazează, în orice stat civilizat, pe micul întreprinzător, pe acel segment al întreprinderilor mici și mijlocii care crează clasa de mijloc. Vă solicit, în mod public, să acceptați ideea că primăria, consiliul local, trebuie să sprijine inițiativa privată și nu să se constituie într-o frână permanentă în calea acesteia.


Scrisoare deschisă domnului primar POPA IOAN. Și vă invit, stimate dl. primar, ca, înainte de a lua decizii, să stați de vorbă cu cetăţenii care locuiesc sau au societăţi comerciale în această zonă. Așa, poate veți afla care le sunt problemele și cât de multă nevoie e ca acestui oraș să i se redea demnitatea!
Ataşez scrisorii mele fotografiile clădirii ce aparține primăriei, cea mai sus menţionată.
cu stimă,

Elena Marinescu

Comentarii

comentarii