SE FURA IN DRACI PANA SI MASINILE DIN GARAJE, REȚINUȚI PENTRU TENTATIVĂ LA FURT CALIFICAT

Patru tineri au fost depistați în flagrant delict de către o patrulă formată din polițiști și jandarmi, în timp ce spărgeau cu o rangă metalică lacătul de acces într-un garaj situat pe raza municipiului Reșița. Cei patru bănuiți au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Caraș-Severin.

Ieri, 5 februarie a.c., în jurul orei 02.00, în timpul serviciului de patrulare, o patrulă mixtă formată din polițiști și jandarmi a depistat în flagrant delict patru tineri cu vârste cuprinse între 22 și 26 de ani, din Reșița, în timp ce spărgeau cu o rangă metalică lacătul de acces într-un garaj de pe strada Făgărașului.

În momentul în care au fost surprinși, cei în cauză au abandonat ranga metalică, o pereche de mănuși și lacătul spart, însă oamenii legii au reușit să îi imobilizeze și să-i conducă la sediul Poliției.

Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat iar în urma administrării probatoriului cei patru au fost reţinuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraș-Severin, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților.

NR
Pe adresa redactiei am primit mai multe sesizari ale unor cetateni carora li s-au furat din garaje de la piese auto si cauciucuri, borcane cu zacusca si muraturi si pana la ….masina cu totul. Un Audi 4 a fost furat din garaj si mai apoi a fost gasit in afara Resitei rasturnat intr-un sant. Vom reveni.

Comentarii

comentarii