Sechestru asigurator pe bunurile mobile şi imobile la AquaCaraş

Primăria Municipiului Reşiţa a atenţionat din nou operatorul judeţean de apă şi canalizare – SC AquaCaraş SA, cu sediul în Reşiţa, să achite redevenţa aferentă bunurilor concesionate din domeniul public (reţele de apă şi canalizare realizate prin Măsura ISPA), în valoare de peste 2.800.000 de euro, care a fost aprobată de Consiliul Local al Municipiului Reşiţa prin HCL nr. 33/2013.

Redevenţa trebuie constituită în Fondul de Întreţinere, Înlocuire şi Dezvoltare (IID), urmând ca plata ratelor din perioada noiembrie 2015-mai 2016 să fie achitată din sumele încasate în acest fond.

Primăria Reşiţa a notificat SC AquaCaraş SA, prin adresa nr. 17.183/30.09.2015, să procedeze la întocmirea unui plan concret de eşalonare a plăţilor restante în termen de 10 zile. În caz contrar, autoritatea publică locală va înainta instituţiilor bancare documentele pentru instituirea popririi asupra conturilor societăţii.

Totodată, administraţia locală a adresat o solicitare executorului judecătoresc prin care să fie instituit sechestru asigurator pe bunurile mobile şi imobile, aflate în proprietatea SC AquaCaraş SA.

Comentarii

comentarii