Sedinta de CJ cu rugaciuni, binecuvantari si icoane

Binecuvântări și daruri pentru consilierii județeni chiar de la episcopul Caransebeșului Lucian Mic în plenul ședinței de Coniliu Județan. Se pare că ineditul s-a obișnuit să facă parte din ședințele de Consiliul Județean din ultima perioadă.
Ședința ordinară din prima zi a lunii august a început cu o rugăciune de binecuvântare rostită chiar de către episcopul Caransebeșului, Lucian Mic, care la invitația președintelui Silviu Hurduzeu a venit să se roage în plen. Recunoscând că a acceptat cu emoție această invitație pentru că nu a mai fost pus într-o astfel de postură, episcopul a venit cu câte un dar pentru fiecare reprezentant al forului județean constând într-o Biblie și o icoană.


Membru în Adunarea Națională Bisericească ca reprezentant al județului la București, dar și membru în adunarea eparhială și în consiliul eparhial, președintele Silviu Hurduzeu a vrut ca această nouă etapă a administrației județene să înceapă altfel decât s-a obișnuit în ultimii 10 ani, pentru că ”orice lucru trebuie început cu binecuvântarea lui Dumnezeu și cu rugăciune”, a fost concluzia episcopului Caransebeșului în cuvântul pe care l-a luat la începutul ședinței.

Comentarii

comentarii