Ședință extraordinară a Consiliului Local la început de martie la Reșița

Săptămâna a început în forță pentru administrația locală municipală. Chiar din prima zi a săptămânii primarul Mihai Stepanescu a convocat Consiliul Local al Municipiului Reşiţa în şedinţă extraordinară.

Principalele puncte de pe ordinea de zi se referă la rectificarea bugetului local pe anul 2015, dar cuprinde și date referitoare la programul de difuzarea a filmelor la cinematograful Dacia şi în zilele de luni, marţi şi miercuri de la ora 20:30. Un alt punct de pe ordinea de zi cuprinde aprobarea contribuţiei locale de 2% din costurile totale eligibile ale proiectului „Modernizare străzi în Zona Oraşului Vechi din Municipiul Reşiţa”, dar și un punct privind procedura de organizare şi desfăşurare a concesionării parcelelor din perimetrul Zonei industriale Aglomerator-Valea Ţerovei din Reşiţa.

Tot în cadrul ședinței de început de martie s-a hotărât și alocarea de fonduri pentru desfăşurarea Festivalului Internaţional Sabin Păuţa, ediţia a-II-a, la solicitarea Societăţii pentru Cultură Metarsis și a altor fonduri pentru dotarea unor cămine culturale şi a cinematografului Dacia, precum şi pentru achiziţia de cişmele stradale.

Comentarii

comentarii