Semmeringul României promovat de CFR-istii cărășeni

Semmeringul României promovat de CFR-istii cărășeni. Lucrurile au început să se miște tot mai bine în ceea ce privește promovarea turismului pe linia ferată Oravița – Anina. După excursiile organizate în vară și acțiunile de promovare din toamnă, acum când parcă s-a lăsat liniștea din nou peste această problemă, iată că a venit o nouă undă de speranță. De data aceasta direct de la angajații CFR-ului.

Așa că, membrii Sindicatului Liber Feroviarul din complexul CFR Caransebeș, s-au vorbit între ei, au vorbit cu membrii familiilor și cu prietenii și duminică, 09 februarie 2020, vor trece direct la fapte.

Membrii de sindicat, polițiști de la transporturile feroviare și invitații de onoare – mai mulți copii, vor face duminică o excursie pe această rută. ,,Cu toții am aderat la această idee și mai ales, cu toții vrem să ne bucurăm de imaginile de vis pe care acest traseu le oferă acum, după ce a căzut și zăpada. Trebuie ca toți să cunoască această minune a tehnicii ce se afla la noi în județ, în acest colț de țară” a declarat pentru infocs.ro inițiatorul acestei acțiuni, liderul de sindicat Ioan Dorca.

Semmeringul României promovat de CFR-istii cărășeni. Ce ar mai fi de adăugat, este faptul că toți participanții la excursie își vor cumpăra biletele de tren pe care le-au rezervat deja. Asta în condiția în care în care, în conformitate cu contractul de muncă, ei și rudele lor, beneficiază de transport gratuit pe calea ferată. Mai trebuie spus că la Anina, pe peron, se va organiza o masă comună cu produse tradiționale aduse de fiecare de acasă.

Comentarii

comentarii