Semnal de alarma de pe Strada Ciresului din Resita

Citim de pe pagina de fb al unui cetatean din Resita, martor la un accident ce ridica multe semne de intrebare. Iata ce scrie Razvan pe pagina sa de socializare:

,,Astăzi a fost lovit un câine, mâine s-ar putea să fiu lovit eu, sau un copil…autorii au fugit, în viteză, aşa cum se circulă pe aici, cu un Volkswagen roşu , pe strada Cireşului, drumul spre Sura, una dintre străzile alea unde s-a pus viteză maximă la 60km/oră prin vot, dar se circulă cu 70-80-100, locul plin de maşini lovite şi pisici moarte, unde poliţia vine doar în vizită din an în paşte, locul unde maşinile cu material lemnos circulă noaptea cu viteză, un loc care spre marea mea surprindere devine periculos.


Când o să vă sesizaţi Poliţia Rutieră, Primăria Reşita? Când va muri cineva? Reduceţi viteza din nou la 40km/oră, puneţi limitatoare de viteză!!! Pe toate drumurile astea! Să reducă viteza, nu să facă raliu………… ”

De ce măriţi limita de viteză pe străzile din Reşita? Strada Cireşului, Strada Valiugului, Strada Timişorii, Revoluţiei din Decembrie, etc? De ce? Unde ne grăbiţi? Nu ajung accidentele săptămânale în Reşita? Vreţi să vedeţi pietoni zburând? Vreţi să umplem morgă? Un oraş care de la un capăt la altul are 20 km nu are nevoie de suplimente de viteză! Azi am dus un câine la spital, a fost lovit de o maşină care gonea pe strada Cireşului, drumul spre sura! Acest drum a avut limitare de viteză de 40km/oră, acum a ajuns la 60, se merge cu 80 lejer, aici sunt familii cu copii, la fel ca pe alte străzi, oricând se poate întâmpla o tragedie, asta aşteptaţi? Pentru ce? Să se ajungă mai repede la Sura? La Văliug? Greşiţi şi o faceţi fără rost!

Comentarii

comentarii