Senator PNL, Ion Marcel Vela – 50,2% dintre caraseni au incredere in el VIDEO

Prezent la Reșița, vicepreşedintele PNL, Gheorghe Falcă, a făcut publice rezultatele unui sondaj de opinie realizat de către compania Novel Research România, în perioada 1-30 noiembrie 2018. Potrivit acestuia, 73% dintre cetăţenii judeţului Caraş-Severin consideră că ţara merge într-o direcţie greşită şi doar 14% cred că se îndreptă într-o direcţie bună, acesta fiind cel mai mic procent din întreaga Regiune de Vest. De asemenea, singurul politician care trece de 50 de procente, în judeţ, este actualul senator PNL, Ion Marcel Vela, în care au încredere 50,2% din respondenţii sondajului. Al doilea politician este Ioan Popa, actualul primar al municipiului Reşiţa, cu 47,6%. Urmează deputatul Pro România, Ion Mocioalcă – 20%.

Potrivit sondajului realizat la nivel naţional pe un eşantion de 26.000 de subiecţi, cu o marjă de eroare de plus/minus 0,5%, dacă duminică ar avea loc alegeri, în Caraş-Severin, PNL ar obţine 35,8%, iar PSD, 33,1%. În ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale, actualul şef al statului, Klaus Iohannis, ar obţine, la nivelul judeţului, 28,9% din voturile alegătorilor, fiind urmat de Victor Ponta, cu 15% din voturi.

Acelaşi sondaj, susţine Gheorghe Falcă, arată că oamenii din Caraş-Severin cer o creştere a nivelului de trai, dar şi investiţii în sănătate şi în educaţie.

Comentarii

comentarii