Senatorul Marcel Vela – despre prioritățile sale ca parlamentar

Liberalul Marcel Vela a vorbit la Reșița despre prioritățile sale ca parlamentar și despre susținerea județului. După ce a afirmat că în acest județ nu se mișcă nimic, senatorul liberal Marcel Vela a declarat că din poziția sa de parlamentar va susține județul indiferent de cine îl conduce pentru că, spune liberalul, trăiește în același județ și vrea să fie bine.

”Evident că și eu sufăr ca și ceilalți cetățeni dacă județul Caraș-Severin nu este condus așa cum trebuie, dacă lumea este nemulțumită. Din punctul meu de vedere și Consiliul Județean și oricare primărie, indiferent de culoarea politică a primarului au tot suportul și susținerea parlamentarilor pentru că, așa cum am spus și anul trecut, în fiecare localitate sunt și liberali și psd-iști și pmp-iști și țărăniști și orice simpatizant politic este până la urmă un cetățean care trebuie respectat”.

De asemenea, Vela a mai dat asigurări că are printre priorități și susținerea primarilor liberali la București. ”Eu ca senator liberal voi avea o preocupare ca toți primarii noștri să aibă o reprezentare, să aibe o voce în București, la orice instituție, la orice minister și le susțin toate proiectele, dincolo de susținerea politică a parlamentarilor”.
Senatorul de dreapta a deschis în județ 3 cabinete parlamentare unde vrea să stea de vorbă cu oamenii, la Moldova-Nouă, Reșița și Caransebeș, cu intenția de a aduna propuneri, idei, gânduri care să-l ajute să inițieze chiar proiecte de legi.

”Evident că o altă preocupare a mea este ca legile care acum nu sunt cele mai bune, cele care crează disconfort, care crează neplăceri, care nu sunt agreate de cetățeni, să fie amendate, să fie modificate și, deja, de 4 luni de zile de când sunt în parlament am devenit coautor la mai multe legi. Sunt în proiect de a analiza și a deveni inițiatorul unor legi, astfel încât ceea ce mi-au spus cetățenii ca o nevoie, ca o observație, să se concretizeze într-un act normativ”, a mai spus Marcel Vela.

Comentarii

comentarii