Senatorul Marcel Vela: ,,este nevoie de unitate si colaborare intre toti parlamentarii din Caras-Severin, indiferent de culoarea lor politica”

Mulţumesc celor care au dorit ca România să meargă înainte. Oricum, noi si toti cei care cred în şansa acestei ţări vom merge înainte.

Voi rămâne omul la care oricând veţi găsi înţelegere, senatorul care va pleda mereu pentru ca judeţul Caraş-Severin să fie altfel!

Acum, pentru ca s-a incheiat si ultima procedura din aceste alegeri, stim oficial care este echipa de parlamentari care va reprezenta judetul Caras Severin.

La fel ca in prima zi din procesul electoral, atunci cand am depus dosarele de candidati la BEJ, spun si astazi ca este nevoie de unitate si colaborare intre toti parlamentarii din Caras-Severin, indiferent de culoarea lor politica.

Dincolo de activitatea strict legislativa, este nevoie de o implicare sincera in toate proiectele regionale, judetene si locale care pot influenta in bine viata oamenilor.

Indiferent de optiunile politice din 11 decembrie, sau de culoarea politica a primarilor care au fost alesi in 5 iunie, in toate localitatile traiesc simpatizanti PNL, PSD, PMP, ALDE, USR, UDMR sau alte minoritati, care au impreuna nevoi, vise si asteptari.

Indiferent de asperitati sau de polemicile din aceasta campanie complicata, le multumesc si celorlalti candidati care nu au fost declarati castigatori, pentru ca toti aveau propuneri importante si utile pentru judet, indiferent de formatiunea politica reprezentata in cursa electorala.

Sperand intr-o altfel de atitudine politica in urmatorii patru ani, felicit in incheiere pe toti parlamentarii alesi in Caras Severin si le doresc mult succes in acest mandat !

Marcel Vela,

Comentarii

comentarii