Seniorii reșițeni l-au invitat pe Dragobete la petrecere VIDEO

Este important să iubești la orice vârstă! Acesta este mesajul transmis de organizatorii Balului de Dragobete ce a avut loc aseară și a fost  organizat pentru seniorii de Centrul de zi pentru persoane vârstnice din Reșița.

Dragobetele numit așa la nivel national sau Iovan-Iorgovan cum I se spune în Banatul Montan este un motiv perfect pentru organizarea unui bal  la care vârsta nu mai contează. Ba mai  mult, fiecare senior are dreptul să invite la bal nepoții sau copiii pentru a se distra împreună.

 

Muzica, dansul și câteva surprize au fost pregătite de  Centrul de zi pentru persoane vârstnice aparținând de Primăria Reșița. Un meniu a costat 100 de lei și include un aperitiv, friptură de 3 feluri, salată, sucuri, țuică și vin, două cafele și un tort festiv  Astfel,  pentru câteva ore, seniorii au  uitat de boli sau grijile varstei.

 

Atat doamnele cat si domnii au imbracat ținute de gala si s-au bucurat de programul muzical bogat.

 

Foarte mulți participanți nu sunt la primul bal, ci vin de fiecare dată alături de prieteni pentru că știu că voia bună și veselia nu vor lipsi.

 

Pentru a rupe monotonia zilelor, Centrul de zi pentru persoane vârstnice din Resita organizeaza pentru seniori zilnic programe variate de activitati și periodic câteva baluri sau seri dansante mai ales ca acolo activează și un ansamblu de dansuri populare format doar din pensionari.

Comentarii

comentarii