Serie de accidente grave in jurul Resitei pe timp de ploaie VIDEO EXCLUSIV

Aşa cum se întâmplă în fiecare an atunci când după perioade lungi de vreme frumoasă urmează ploi şi ceaţă, la fel s-a întâmplat ieri după-masa pe drumurile ce pleacă din Reşita spre Timişoara, Anina sau Caransebeş. Cauza – viteza neadaptata la drumul ud si starea prosta a cauciucurilor.

Un prim accident a avut loc pe DN58B între Reşita şi Bocşa. UN autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 70 de ani ce venea spre Reşita de la Timişoara, a derapat din cauza criblurii, a pătruns pe contrasens şi a izbit în plin, frontal, un autoturism ce circula din sens invers şi mergea spre Timişoara. Alături de şofer, în maşină lovită se aflau soţia şi fiica acestuia. Mergeau cu toţii la Timişoara la control fiindcă fiica era însărcinată.

În urma impactului, şi mama şi fiica au fost preluate de echipajele ambulanțelor şi au ajuns la secţia de urgente a spitalului de urgenţe din Reşita.

La nici o oră, la alta intrare în oraş, pe DN58 Reşita – Caransebeş, un şofer a derapat cu autoturismul din cauza vitezei şi a ajuns cu rotile în sus în marginea şoselei. Bărbatul de 30 de ani a scăpat ca prin minune doar cu o sperietură puternică iar maşina mai este bună de programul rablă.

Ieri, în doar 3 ore, în jurul Resitei au avut loc 6 accidente – toate din aceeaşi cauză: viteza şi derepaj pe drum alunecos de la ploaie.

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.