Sfarsit tragic pentru un batran de 93 de ani din Resita – A murit strivit

La ora 14.15 Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112, cu privire că în curtea Azilului de bătrâni din Reșița a avut loc un accident în care a fost implicat un autovehicul – gunoieră Bratner.

În timp ce conducătorul auto, în vârstă de 50 de ani, efectua manevra de mers înapoi pentru a ridica gunoiul menajer, a surprins și accidentat mortal cu roțile din stânga spate o persoană în vârstă de 93 de ani ce se afla în aproprierea pubelelor.

Se efectuează cercetarea la fața locului. Stire in curs de actualizare!

UPDATE – Batranul avea deficiente de auz si obisnuia sa stea mai mult pe afara atunci cand vremea o permitea. Azi, omul ieșise la obisnuita plimbare pe aleea de langa gard – loc foarte ingust – si se pare că era ,,în unghiul mort” iar bătrânul nu a auzit semnalele acustice pe care autoutilitara le emite atunci cand face manevre de conducere cu spatele.

Bătrânul era perfect lucid, avea discernamant si era liber să circule pe unde dorea el in timpul liber cat nu era la programul impus de institutie. Deci – este exclusă ipoteza ca ar fi fost iesit din camin fara supraveghere.

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.