Și în chioșc fanfara canta! Fanfara Marinei Militare din Constanța concertează 3 zile în Herculane VIDEO

Festivalul este organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin și are ca invitate ansambluri de renume din Mexic, Columbia, Portugalia, Ucraina și Serbia, dar și ansambluri de notorietate din țară și, nu în ultimul rând, ansamblurile județului Caraș-Severin, care vor completa evenimentele ce vor avea loc în fiecare seară la teatrul de vară din Băile Herculane.

Anul acesta festivalul durează o săptămână întreagă. Început luni, Festivalul se va încheia duminică cu un spectacol de gală. Pentru al doilea an la rând, Fanfara Forţelor Navale Române cântă la Herculane dirijată de colonelul doctor în muzicologie Cornel Ignat.

Programul a fost detaliat într-o conferință de presă susținută de directorul CJCPT Dan Mirea, primarul ales al Bailor Herculane Gheorghe Orza,  dirijorul fanfarei – colonelul doctor în muzicologie Cornel Ignat și comandatul Cercului Militar Caransebeș, colonelul Cocoșilă.

Fanfarei marinei navale de la Constanța rămâne în stațiunea Băile Herculane timp de 3 zile. Militarii artiști au defilat prin oraș de la statuia lui Hercules și pană la piața de la blocuri. În afara programului de la teatrul de vară, fanfara are un program de recitaluri cu muzică de promenadă în mai multe locuri ale orașului Băile Herculane. Un loc distinct este chioșcul din fașa Cazinoului unde se poate și dansa așa cum se făcea în vremurile trecute.

Fanfara Marinei Militare încântă timp de 3 zile zile turiștii și localnicii din stațiunea Băile Herculane. Renumita fanfară este prezentă pe Valea Cernei în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia Festivalului Internațional Hercules la invitația organizatorilor.

Festivalul Internaţional de Folclor „Hercules” din Băile Herculane este organizat de Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Caraş – Severin în parteneriat cu autorităţile din Băile Herculane.

Comentarii

comentarii