Silviu Hurduzeu – candidat PSD la Camera Deputaților: Această politică a crimei de stat trebuie să fie oprită pe 6 decembrie. Cerem testarea gratuită pentru toți românii! (PE)

Silviu Hurduzeu – Cerem testarea gratuită pentru toți românii!. PNL nu a ridicat niciun deget pentru a asigura testare gratuită și în masă. În puținele locuri în care autoritățile locale și-ar fi permis să demareze un astfel de proces, guvernul a acționat prin blocaje.

Apoi, pentru că românii erau dornici de a se testa, pentru a-i proteja pe cei dragi, liberalii s-au chinuit prin toate mijloacele posibile să interzică testele rapide, deși unele dintre ele au fost recunoscute de Organizația Mondială a Sănătății. Totul pentru a ascunde oamenilor că pandemia a fost scăpată de sub control.

La noi în județ, nu se testează mai nimic. Doar cazurile grave sunt testate. Restul simptomelor ușoare sunt ignorate. Pentru că cei care conduc Caraș-Severinul se încăpățânează să-i facă pe plac lui Orban.

Este o crimă de proporții naționale care se vede în numărul bolnavilor, în rata accentuată de decese și în așezarea bolnavilor pe paturi improvizate în spitalele din toată țara.

Această politică a crimei de stat trebuie să fie oprită pe 6 decembrie.

Silviu Hurduzeu – Cerem testarea gratuită pentru toți românii!. Singura soluție este să ieșim la vot și să-i trimitem pe liberali acasă. Altfel, dezastrul va fi total.

Comentarii

comentarii