Silviu Hurduzeu: Vreau să construiesc împreună cu echipa PSD, vreau să duc o campanie bazată pe programe și proiecte VIDEO

Fiind gazdă ministrului transporturilor, Sorin Grindeanu în vizita sa la Reșița, președintele PSD Caraș Severin, deputatul Silviu Hurduzeu, a făcut mai multe declarații deosebit de importante și interesante – mai ales acum că suntem înainte de alegeri. La rândul lor, ministrul Grindeanu și candidatul la Primaria Resița. Ionuț Popovici, au punctat câteva aspecte deosebit de ,,la obiect”.  Deputatul Silviu Hurduzeu a spus că ,,Vreau să construiesc împreună cu echipa PSD, vreau să duc o campanie bazată pe programe și proiecte, proiecte punctuale pentru fiecare localitate. Avem cele mai importante investiții în județul Caraș-Severin. Ne propunem să câștigăm CJ, majoritatea în CJ, dar și foarte multe primării” spune președintele PSD CS, candidatul social democraților la președinția CJ. Rolul de președinte de CJ în această perioadă a fost greșit înțeles. Județul în această perioadă a fost marginalizat, nu au venit miniștrii sau personalități din Guvern”. Referinduse la forul județean, Silviu Hurduzeu a spus că, Președintele Consiliului Județean trebuie să fie atent la nevoile comunităților, iar un sfert din bugetul județului va fi alocat la propunerea cetățenilor din localitățile județului”.

Trei direcții vrea Silviu Hurduzeu să dezvolte PSD CS are tot ce îi trebuie pentru a câștiga alegerile din 9 iunie. Obiectivele sunt: câștigare președinției CJ, majoritatea în CJ și cât mai multe primarii din județ. Trebuie spus că în cei 4 ani de mandat de parlamentar, Silviu Hurduzeu a dobândit experienţa necesară pentru un mandat de succes în calitate de președinte al CJ CS. Mai ales că el a mai ocupat această funcție. Având în vedere că PSD nu își dorește scandal ci să construiască, iar Silviu Hurduzeu are experienţa și ştiinţa necesară unui președinte de CJ. Silviu Hurduzeu deține și funcția de președinte al PSD CS, ceea ce înseamnă sprijin și echipă puternică.

Ministrul Sorin Grindeanu a spus printre altele că ,,Pentru un județ precum Caraș-Severinul, dezvoltarea infrastructurii înseamnă dezvoltarea județul, iar finanțarea centurii de la Bocșa există contrar afirmațiilor unor adversari politici. Dacă vrei pace trebuie să te pregătești de război. Își doresc o campanie bazată pe proiecte, dar dacă vor fi atacuri evident că vor răspunde, pentru că nu vor accepta atacuri fără să răspundă”.

Reşita este un oraș de stânga, nu este un oraș de dreapta, iar în urmă cu 4 ani Nelu Popa a garantat pentru Romeo Dunca, iar Nelu Popa trebuie să deconteze acum eșecul administrației Dunca. Chiar dacă se spune că Reșița este în schimbare, mai sunt lucruri ce sunt ținute mai la dos. Reșița reală bună înseamnă taxe mai mari decât în orașe mari? Reșița în schimbare înseamnă un municipiu reședință de județ cu cartiere fără canalizare, fără asfalt, sau locuri de muncă puține și prost plătite? În aceste condiții, este mai mult ca sigur că Reşita merge cu pași repezi spre faliment” a spus și Ionuț Popovici, candidatul PSD la funcția de primar al orașului.

Foto Subiectiv.net

Comentarii

comentarii

One thought on “Silviu Hurduzeu: Vreau să construiesc împreună cu echipa PSD, vreau să duc o campanie bazată pe programe și proiecte VIDEO

Comments are closed.