Sindicatele din Reșița și Novi Sad- față în față cu primarul Reșiței

delegatie sarba (1)Primarul Municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, s-a întâlnit astăzi, 30 septembrie, la sediul administraţiei publice locale, cu o delegaţie din Novi Sad, Serbia. Au fost prezenţi directori şi şefi de servicii din cadrul municipalităţii reşiţene, preşedintele Uniunii Sârbilor, filiala Reşiţa, Ivanco Stoicevici şi reprezentanţi ai Sindicatului din Metalurgie din Voivodina, Novi Sad condus de preşedintele Vlada Miljius şi ai Sindicatului 1771 din cadrul UCM Reşiţa, condus de preşedintele Jivomir Tovladiaţ.
În cadrul discuţiilor purtate au fost abordate problemele sociale cu care se confruntă municipiul Reşiţa cu accent pe situaţia economică dificilă în care se află UCM Reşiţa. În acest sens, Primarul Municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, a subliniat sprijinul acordat uzinei reşiţene şi chiar societăţilor din Serbia care au relaţii economice cu aceasta.
De asemenea, au fost luate în discuţie aspecte referitoare la stabilirea unor relaţii de colaborare între cele două părţi în domenii precum social, sportiv, cultural-artistic. Totodată, se are în vedere şi derularea de proiecte pentru atragerea de finanţări.
În viitorul apropiat, cele două oraşe – Reşiţa şi Novi Sad – îşi propun realizarea unui schimb de experienţă care să contribuie la întărirea relaţiilor de prietenie.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Reşiţa

Comentarii

comentarii