Sindicatele sar la gatul administratiei judetene: ,,Noi i-am facut consilieri judeteni”

Liderul BNS, Nicolae Drăgan, indignat de lipsa de colaborare și reacție a Consiliului Județean.
În cadrul Comisiei de Dialog Social, liderul Blocului Național Sindical Caraș-Severin, Nicolae Drăgan, și-a manifestat indignarea față de lipsa de colaborare a Consiliului Județean Caraș-Severin față de Comisia de Dialog Social. Cu un limbaj mai puțin academic și care trăda o mai veche nemulțumire, Nicolae Drăgan a ținut să-și spună of-ul în cadrul prezentării raportului de activitate pe anul 2016 a acestei comisii.

”Eu, știți ce observ, eu, sincer, și când era Frunzăverde, și acum văd așa, parcă, o nepăsare din partea Consiliului Județean și o tratare cu c…, ca să fiu pe bune, a acestei Comisii de Dialog Social, sincer! Văd activitate numai din partea Prefecturii, când legislația spune clar, așa începe: prefect și președinte de CJ, domnule subprefect!, de bun simț, așa, să fim respectați, domnule! Vine de la Consiliul Județean când sunt probleme de Consiliu Județean pentru că eu acum, la Diverse, vreau să pun două teme, pentru că e de CJ, pentru că dvs v-am zis, nu aveți bani, nu aveți aia…, dumneavoastră sunteți numai de muncă! Când sunt situații de urgență și videoconferințe. Totuși să vină și cei care au bani, că noi i-am votat, este conducerea acestui județ. Noi i-am făcut consilieri județeni”, a spus Drăgan.

Acesta s-a plâns de situația drumurilor și de faptul că nu se face nimic pentru îndreptarea lucrurilor, exemplificând cu deja cunoscutul drum spre Oravița care dă multe bătăi de cap șoferilor. Un alt subiect delicat adus în discuție în cadrul Comisiei de Dialog Social a fost și situația tenebroasă a UCMR-ului, problemă pe care liderul sindical ar fi dorit să o pună pe masa aleșilor și să primească un răspuns.

”Pentru că, domnule subprefect, ceea ce vă spun știu ce vă spun și sunt autorizat să vorbesc. Să hotărâm, o ia un fond de investiții financiar sau nu o ia? Creăm ceva, sau nu creăm? Sunt interesați de teren sau nu? Sau sunt interesați doar de Câlnicel, cireașa de pe tort a acestei uzine?”, a mai precizat Nicolae Drăgan.

A treia problemă a orașului și pentru care nu se face nimic de ani de zile, rămasă doar la nivel de discuție, este și situația IMR-ul din Reșița și găsirea unor soluții concrete pentru a pune pe picioare industria de armament. Se pare însă că la nici una dintre aceste teme abordate liderul BNS nu a primit un răspuns până în momentul de față.

”Noi nu facem nici spițe, sau, eu știu, săgeți de tras cu arcu, pentru această instituție pe care ne-am dorit-o toți atâta, industria de armament, mai ales că acest domn prim-ministru este, pot să spun, de-al nostru, numai măcar să vină să ne asculte”, a precizat în încheierea intervenției sale liderul BNS.

Comentarii

comentarii