Șoferi prinși beți la volan de către polițiști

Polițiștii din Caraș-Severin acționează în permanență pentru siguranța circulației pe drumurile publice, în primele 7 luni desfășurând peste 300 de acțiuni pentru depistarea celor care conduc autovehicule sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive.

Două astfel de cazuri au fost constatate luni, în data de 21spre 22 august:

Astfel, în 22 august, la ora 01.44, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au oprit pentru control, pe strada Petru Maior, din municipiu, un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, care avea o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat de 40 de ani, din Bocșa, a fost depistat ieri-noapte, la ora 01.20, după ce a condus un autoturism având o alcoolemie de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără a deține permis de conducere, acesta răsturnându-se cu autoturismul în afara părții carosabile.

Ambii bărbați au fost conduși la spital, unde le-au fost prelevate mostre biologice, iar polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările.

Nu vă asumați niciun risc, consecințele pot fi iremediabile și ireversibile! Nu conduceţi vehicule dacă ați consumat alcool, sub influența drogurilor sau a medicamentelor care afectează capacitatea de a conduce ori dacă vă simțiți obosiți!

Nu conduceţi autovehicule dacă nu dețineți permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul ori dacă aveți dreptul de a conduce suspendat sau anulat!

Comentarii

comentarii