Spectacol in Centrul Civic – Taxi şi Vunk încearcă să îi convingă pe reşiţeni să se reîntoarcă acasă

Ediţia a II-a a Zilei Diasporei va fi organizată la Reşiţa în data de 15 august 2017, Primăria şi Consiliul Local Reşiţa în colaborare cu Fundația Romanian Business Leaders – prin RePatriot. „Municipiul Reşiţa a îmbrăţişat această iniţiativă încă de la început, în dorința de a face parte dintr-un proiect de repatriere prin antreprenoriat, adresat românilor din Diaspora, lansat de Romanian Business Leaders, o importantă fundație care reunește antreprenori și lideri din mediul de afaceri românesc, contribuitori importanți la bugetele locale și la bugetul național”, se arată în comunicatul de presă transmis de municipalitatea reşiţeană.

Anul acesta manifestarea va debuta la oara 16.00 cu Conferinţa „ Reşiţa e acasă!” În cadrul acesteia, se vor dezbate teme specifice privind studiul sociologic finalizat de Universitatea „Eftimie Murgu” şi Biroul de Cercetări Sociale din Bucureşti privind condiţiile în care reşiţeni ar fi determinaţi să revină definitiv acasă. Mai mult, speakerii Fundației Romanian Business Leaders vor aborda subiecte privind oportunităţi de afaceri, programe de finanţare şi dezvoltarea unei afaceri în România.

Iar de la 19.00 trupele Taxi şi Vunk vor încerca să îi convingă pe reșițenii plecaţi peste hotare să revină şi să rămână în municipiul de pe Bârzava printr-un concert ce va avea loc în Centrul Civic.

Comentarii

comentarii