Spectacol in scop caritabil la Cinema Dacia – „Susținem performanța școlară”

Spectacol in scop caritabil la Cinema Dacia. Evenimentul caritabil „Susținem performanța școlară” se adresează elevilor cu rezultate deosebite la învățătură, dar condiții precare de trai. Prin acest eveniment, Asociația „O Viață Demnă Împreună ” își propune să îi ajute pe copii prin burse de sprijin.

S-au alăturat acestei cauze nobile, artiștii Andreea Stoicănescu și Petrică Dalea, amândoi interpretând muzică populară din zona Banatului. Așa cum o fac de fiecare dată când este vorba de ajutat copii, cei doi artiști vin probono la spectacolul nostru, înțelegând și empatizând cu cauza nobilă pentru care milităm.

Acțiunea este sprijinită și organizată în parteneriat cu Primăria Reșița. Spectacolul va avea loc  în data de 25 februarie, începând cu ora 19, pe scena cinematografului Dacia. Elevii de la Colegiul Național „Diaconovici Tiez „, au pregătit câteva numere artistice, în sprijinul colegilor lor.

Beneficiarii evenimentului sunt mai mulți elevi de la Colegiul Național „Diaconovici Tietz”, Liceul Teoretic „Traian Vuia „, Colegiul Național ” Traian Lalescu ” și Liceul de Artă „Sabin Pauta ” !

Prețul unui bilet este de 20 de lei, acesta putând fi achiziționat fie de la intrare, fie de la organizatorii evenimentului. Informații și bilete la numărul de telefon 0745111680.

Vă invităm să facem împreună o faptă bună !

Președinte,
Stelian Atitienei

Spectacol in scop caritabil la Cinema Dacia

Comentarii

comentarii