Spiderman – Omul paianjen de Resita – De la bal, la spital EXCLUSIV VIDEO

Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată azi prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat s-a urcat pe acoperișul Spitalului Staționar nr.2 Reșița.
La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje ale Poliției, IJJ Caraș-Severin, ISU Semenic și Ambulanței Caraș-Severin.
După aproximativ două ore, bărbatul, în vârstă de 36 de ani a fost determinat să coboare de pe acoperiș clădirii în siguranță.
Din primele cercetări s-a stabilit faptul că în cursul nopții, acesta, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu, agresându-și soția la domiciliul acesteia. Tot în cursul nopții suspectul ar fi distrus 4 pneuri de la un autoturism parcat pe o stradă din municipiu.

Intervenind la cele două sesizări, politiștii Biroului de Ordine Publică Reșița au întocmit pe numele acestuia dosar penal pentru nerespectarea ordinului de protecție, lovire și alte violențe și distrugere și au luat măsura conducerii bărbatului la Secția de Psihiatrie a Spitalului Reșița, acesta fiind recalcitrant.

Deasemenea persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.
Cercetările continuă.

Acesta este comunicatul oficial, dar iată povestea, mai romanţata. Totul a început pe la ora 6 când Spiderman de Reşita, sosit din Austria, a mers acasă la fost soţie de care este despărţit de mai mult timp, cu gânduri de împăcare. Numai ca să-şi facă curaj, omul s-a ,,aghesmuit bine” – așa că, s-a dus la fost băut bine. NUmai că, acolo surprize- surprize: şi-a găsit fosta consoarta cu un alt bărbat. A urmat scandalul de rigoare, ca să fie mai convingător, Spiderman a pus mâna pe cuţit şi a făcut praf cauciucurile de la maşina rivalului sau.

La faţa locului au sosit poliţiştii şi jandarmii, care, fiind forţaţi de împrejurări şi pentru a-l linişti, l-au încătuşat puţin pe Batman. Fiindcă nimeni nu s-a înţeles cu el, scandalagiul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă de unde a fost expediat încătuşat, la secţia de psihiatrie. NUmai că aici, Superman a cerut să meargă la baie, i s-au scos cătuşele, dar acesta a tulit-o rin geamul de câțiva cm, direct pe acoperiş de unde a aruncat cu bucăţi de țiglă, a rupt cornişa şi în final, după două ore, a coborât singur.

În opinia rudelor, bărbatul este nevinovat şi a fost scos prin geam, pe acoperiş, e către…..poliţiştii care l-au împins acolo forţat.

Comentarii

comentarii