Spitalul din Caransebeș are o nouă conducere

Spitalul din Caransebeş are un nou director.

Medicul chirurg, Horea Radu, a obţinut un punctaj maxim la concursul organizat de municipalitate, pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş. Horea Radu este medic chirurg specialist în chirurgie laparoscopică, la Spitalul Universiatar din Cluj Napoca şi efectuează operaţii lunare şi la o clinică medicală din Franţa. El a semnat un contract de manager pentru un an de zile. Medicul Horea Radu îl înlocuieşte, astfel, pe chirurgul Gheorghe Borcean, căruia i-a expirat contractul de manager.

Primarul Marcel Vela speră la o bună colaborare între cei doi medici, mai ales că spitalul din Caransebeş va derula un proiect de investiţii, ce are ca scop modernizarea secţiei de imagistică. ,,Conducerea Spitalului Municipal de Urgenţă din Caransebeş a fost preluată, într-un moment dificil pentru unitatea medicală”  precizează şeful administraţiei locale Marcel Vela. ,,Şi asta pentru că la ora actuală spitalul, aflat în subordinea municipalităţii, înregistrează datorii către furnizorii de utilităţi, materiale sanitare şi diverse servicii medicale sau de altă natură, de peste 2,7 milioane de lei” a mai spus edilul.

După ce primarul municipiului Caransebeş va emite dispoziţia de numire în funcţie,  noul manager va trebui să rezolve toate aceste probleme.

Comentarii

comentarii