Spitalul Județean de Urgență din Reșița va primi echipamente și consumabile medicale în valoare de peste 800 mii de lei

Spitalul Județean de Urgență din Reșița va primi echipamente și consumabile medicale. Consiliul Județean a contractat pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița, echipamente și consumabile medicale în valoare de peste 800 mii de lei. Astfel, în dotarea principalei unități spitalicești din județ vor intra: aparate de ventilație ATI (7 buc); defibrilator bifazic (2 buc), sistem sterilizare aer UVR-MI (3 buc), incubator probe biologice (1 buc), termoblock digital (1 buc); stand magnetic (2 buc), dar și pipete multicanal și automate, precum și un incubator probe biologice. Echipamentelor medicale enumerate li se adaugă consumabile medicale cu o valoare totală de 257 mii lei (fără TVA).

Achiziția s-a făcut în cadrul proiectului „Consolidarea capacității sistemului medical public de gestionare a situației de urgență cauzată de criza Covid-19, în județul Caraș-Severin”,Cod SMIS 138211, finanțat prin POIM/819/9/1/Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19/1/Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19.

Spitalul Județean de Urgență din Reșița va primi echipamente și consumabile medicale. Implementat de către Consiliului Județean Caraș-Severin, proiectul are o valoare totală de 1.537.753,95 lei (cu TVA), echivalentă cu 100% din valoarea totală eligibilă aprobată, și are drept obiectiv, așa cum o spune și titlul proiectului, consolidarea capacității sistemului medical în contextul pandemiei cauzată de criza COVID 19 la nivelul județului Caraș-Severin.

Comentarii

comentarii