Spitalul Municipal din Orșova organizează o acțiune de screening al cetățenilor din comuna Dubova

Spitalul Municipal Orșova va desfașura în data de 28.05.2022 în comuna Dubova, în satele Eibenthal și Baia Nouă o acțiune de voluntariat privind un screening al cetățenilor comunei Dubova.

           Vă rugăm să ne spijiniți și să ne  puneți la dispoziție o locație în satul Dubova pentru desfașurarea acestei activității medicale precum și o altă locație în Eibenthal.           Totodată vă rugăm să ne comunicați din baza de date a Primăriei Comunei Dubova persoanele asistate medical care nu se pot deplasa pentru a putea să ne deplasăm la acele persoane pentru investigații medicale. Vă rugăm să ne comunicați numele și adresa a 2 persoane nedeplasabile cu afecțiuni cronice grave, cărora să le putem dona 2 paturi medicale complete cu saltea și telecomenzi pentru a veni în sprijinul suferinței lor.

           Vă menționăm că toate aceste investigații nu au obligativitatea de a prezenta un card de sănătate sau  bilet de trimitere de la medicul de familie, deoarece aceste servicii medicale sunt pentru a ajuta persoanele din comuna Dubova care nu au acces la servicii medicale.

           Serviciile medicale prestate de către echipa Spitalului Municipal Orșova sunt:

– analize de laborator: Colesterol, Trigliceride, TGO, TGP, Creatinina, Uree, (gaze sânge) Hct, Glucoză, Ca, K, Cl, Na, Coagulare PT/INR

– EKG

– consultații de medicină internă

– recoltare test Babeș-Papanicolau

– consultații dermatovenerologie

– consultații pediatrie

 – consultații RMFB

 – consultații ginecologice

 – consultații  urologie

 – consultații cardiologie

–  consultatii  ORL

Programul de desfașurare al acțiunii de voluntariat este:

            sat Dubova :     28.05.2022 –  ora 09:00- 12:00

                  Eibenthal:     28.05.2022 –  ora   14:00 – 17:00

           Personalul care va deservii această acțiune este de aproximativ 30 de persoane, însoțiți de 2 amubulanțe și 6 autoturisme personale.

           Vă mulțumim și așteptăm comunicarea locațiilor unde putem desfașura această acțiune de voluntariat pentru consultațiile medicale.

                                                                 Manager,

                                                          Ing. Cican Adrian

Comentarii

comentarii