Splendoare în plină iarnă si imagini de vis la Cascadele Burăul Mare și Modăvița VIDEO

Este vreme de iarnă autentică la munte. După ploile din ultimele zile, de aseară, ninsorile din ultimile 24 de ore au pus stăpânire pe crestele de pe Valea Mare din Munții Locvei. Cascadele Modăvița și Burăul Mare sunt înconjurate de o plapumă de zăpadă de aproximativ 15 centimetri.

Ninsorile sunt stăpâne în satele de pe lângă Clisura Dunării. Pe Valea Mare, între Moldova Nouă și Padina Matei, găsim un peisaj de vis. Totul este alb și strălucitor, iar debitul râului Modăvița este foarte mare.  Căderea de apă de pe Cascadele Modăvița și Burăul Mare este așa de bogată cum nu s-a mai văzut de mulți ani  

Puținii turiști care s-au încumetat să urce  pe DC49 din Moldova Nouă spre Padina Matei, au ignorat frigul și ninsoarea doar ca să se bucure de un peisaj superb, de poveste. Totul este mirific – de la drumul prin pădure care este incredibil, și până la cascadele de pe râul Modăvița.

 Iarna s-a instalat în această parte a Banatului de munte și în continuare, vor urma 24 de ore în care vremea trece printr-un proces de răcire accentuat. 

Un reportaj de Adi Neagu

Comentarii

comentarii

One thought on “Splendoare în plină iarnă si imagini de vis la Cascadele Burăul Mare și Modăvița VIDEO

Comments are closed.