Stiati ca folosind mierea, puteti sa ardeti grasimi in timpul somnului?

DESPRE

Zaharurile din miere reactioneaza diferit fata de zaharul alb rafinat in procesele metabolice ale organismului.

Nutritionistul Mike Mcinnes ne asigura ca daca vom bea in fiecare seara, inainte de culcare, un pahar cu apa calda indulcita cu miere vom arde grasimi in timpul somnului, vom slabi, vom fi mai sanatosi, mai relaxati, mai putin stresati.

Somnul ne va fi de mai buna calitate, iar un somn odihnitor ne imbunatateste metabolismul, ne face sa mancam mai putin, pentru ca reduce stresul si productia de cortizol, hormonul stresului.

In acelasi timp, nutritionistul ne sfatuieste sa consumam la micul dejun iaurt sau ceai indulcite cu miere, asigurandu-ne ca pofta de mancare va fi mai mica in restul zilei, mierea fiind un aliment satios.

11 plante care ard grasimile

Un alt beneficiu pe care ni-l aduce mierea consumata la micul dejun este ca ne asigura in buna parte energia necesara activitatilor de peste zi, inclusiv energie pentru antrenamente la sala sau pentru orice alt fel de miscare fizica.

Insa ne sfatuieste in acelasi timp sa nu exageram: o lingura de miere contine circa 60 de calorii.

Citeste articolul original aici: https://www.curademiere.ro/ardeti-grasimi-timpul-somnului-cu-miere/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+CuraDeMiere+%28Cura+de+Miere+-+Revista+online+de+bun+gust%29

Comentarii

comentarii