@Breaking newsActualitate

Supararea si necazul nu au intunecat sufletelor unor oameni adevarati – Cuvinte de multumire la mare necaz

Supararea si necazul nu au intunecat sufletelor unor oameni adevarati. Chiar dacă soarta a lovit o familie din Târnova, aceşti oameni au mai găsit puterea să mulţumească celor ce le-au sărit în ajutor. Vorbim de familia Gheju căreia i-a ars casa. Au trecut prin momente crâncene ce le va marca viaţa, au privit cum flăcările le distrug munca de o viaţă, dar au văzut şi solidaritatea vecinilor și profesionalismul pompierilor militari.

 

Fiindcă doar intervenţia pompierilor a potolit sinistrul şi a făcut ca munca celorlalți săteni şi membrii ai familiei să nu fie în zadar. Dar, cel mai bine este să dăm cuvântul oamenilor care au trecut prin această suferinţă şi care acum, au luat totul de la capăt. Iată ce scrie doamna Madalina Gheju pe pagina sa de facebook:

 

,, După cum știți în ultimele zile am trecut prin momente grele din cauza incendiului care ne-a afectat casa , chiar acum în perioada sărbătorilor. În sfârșit am reușit să ne liniștim și să ne reorganizăm puțin și doresc să aduc mulțumiri din suflet în numele familiei mele, tuturor celor care ne-au ajutat, atât în momentul incendiului cât și după.”

 

,,-Mulțumim vecinilor și consătenilor care au dat dovadă de solidaritate și ne-au sprijinit în totalitate, atât pe timpul incendiului cât și după.
– Mulţumim pompierilor militari de la Detașamentul Reșița, care prin intervenția promptă și profesionistă și prin efortul deosebit pe care l-au depus, au reușit să salveze cea mai mare parte a casei și a bunurilor, localizând și oprind la timp extinderea focului. Stingerea focului a fost făcută cu profesionalism, la timp și cu pagube minime. Dacă nu erau pompierii care au intervenit destul de repede având în vedere distanta şi drumul greu, acum dormeam prin vecini sau pe la rude. Ei au salvat mare parte din casă şi din agoniseala noastră.

Doresc să vă mulțumesc din suflet tuturor, sunteți niște oamenii minunați. Nu vom uita niciodată sprijinul vostru și promitem că și noi vom fi acolo unde este nevoie de ajutor.

Vă pupam cu drag Familia Gheju (Miclău ) !!!

Supararea si necazul nu au intunecat sufletelor unor oameni adevarati!

 

Comentarii

comentarii