Super Luna Sângerie, fenomenul rar care se va vedea si din România

Din start trebuie spus ca nu vorbim de si nici nu vine sfarsitul lumii. Vara aceasta se va produce unul din cele mai spectaculoase fenomene astronomice. Super Luna Sângerie din 16 iulie este și unul dintre evenimentele despre care vorbesc nu doar astronomii, ci și astrologii. Fenomenul care a mai fost văzut din România, cu ochiul liber, va fi vizibil din nou la vară.

Luna va căpăta o nuanță roșiatică în seara zilei de 16 iulie 2019. Va fi o Super Lună Sângerie ce va putea fi văzută din mai toate colțurile globului, iar România este una dintre țările din care se va putea observa fenomenul cu ochiul liber. Se numește Super Lună pentru că se satelitul natural al Pământului este la o distanță mai apropiată de Terra.

Din punct de vedere astrologic, acest eveniment va avea un impact uriaș asupra zodiilor. Nativii care vor avea parte de schimbări sunt, în special, cei de pământ și de foc. Se poate anunța o vară extrem de toridă din toate punctele de vedere, în special din punct de vedere sentimental.

Comentarii

comentarii