SuperBalul Bobocilor – Clash of the Highschools

Unele din cele mai așteptate evenimente pentru liceeni sunt balurile bobocilor organizate din fiecare liceu. După cum probabil toată lumea știe, în urma probelor la care sunt supuși și a talentelor prezentate de fiecare boboc, câștigătorii primesc titlul de Miss/Mister Boboc, respectiv Miss/Mister Popularitate. Însă, fericiții câștigători sunt „încoronați” doar de către liceul din care fac parte.

Alexandru Ungureanu, un tânăr care vrea să aducă o schimbare în comunitatea orașului nostru și foarte implicat în proiectele făcute de Interact Reșița și Rotaract Reșița, s-a gândit să ducă acest concept de bal al bobocilor la un nivel mai înalt. Astfel, după ce și-a format o echipă, a apărut SuperBalul Bobocilor. În cadrul acestui eveniment, bobocii câștigători din patru licee din Reșița (Colegiul Național „Diaconovici Tietz”, Colegiul Național „Mircea Eliade”, Colegiul Național „Traian Lalescu” și Liceul Teoretic „Traian Vuia”) se vor duela pentru a lua titlul de SuperBoboc.

Bobocii deghizați în vikingi vor trece prin câteva probe secrete și își vor prezenta talentele la care lucrează din greu la repetiții pentru a ieși exact cum își doresc. Între aceste momente, vor fi și alte surprize. Invitatul special al evenimentului este însuși Nane, un artist foarte apreciat de către adolescenți.


Am vorbit cu două concurente din cei șaisprezece boboci, Cristiana Terciu și Sabrina Bradu; acestea mi-au spus că se așteaptă ca evenimentul să aibă un mare impact, că este un concept inedit și că și-au format deja multe amintiri la repetiții alături de organizatori.

Am discutat și cu Alex, acesta spunând că: sper din suflet ca SuperBalul Bobocilor să devină un proiect de tradiție pentru Rotaract, dar și pentu Reșița, și să fie tratat cu seriozitatea pe care o merita pentru că e un concept nou adus. Îmi doresc ca mai mulți tineri să se inspire pe viitor și să dea dovadă de implicare în astfel de activități.
Ca de obicei, nu am fi reușit niciodata să punem in practică ideile noastre dacă nu lucram împreună și dacă nu gândeam ca o echipă. Avem o mentalitate sănătoasă, lucrăm ca o familie și lucrul acesta sper să ne ducă cât mai departe, atât acum, cât și în viitoarele proiecte. Ceva nou pentru noi este că lucrăm și cu un club din afara familiei Rotary cu care vom păstra colaborarea, încurajând organizarea de proiecte comune între organizațiile din Reșița. Bobocilor nu pot decât să le transmit multă bafta și că avem toată încrederea în ei. Fiind participanții primei ediții, aceasta este ca o provocare pentru ei, dar sunt sigur că vor fi susținuți și aplaudați de toți cei din sală. Suntem în continuare siguri că vom avea parte de o prezență numeroasă. Banii obținuți din vânzarea biletelor vor merge spre Spitalul Judetean din Reșița.

Locația evenimentului este Casa de Cultură. Pentru mai multe informații sau pentru bilete, puteți apela la:

Alexandru Ungureanu – 0771359958
Amalia Danciu – 0770515348
Ana-Maria Bălănoiu – 0745072563
Lucian Alexandru – 0722279282

Redactor: Amalia Danciu

Comentarii

comentarii