Suporter recalcitrant al echipei din Craiova, imobilizat de polițiștii reșițeni VIDEO

Suporter recalcitrant al echipei din Craiova, imobilizat de polițiștii reșițeni. Imaginile cu intervenția în forță a polițiștilor reșițeni pentru imobilizarea unui suporter al echipei de fotbal Universității Craiova care a devenit recalcitrant, au devenit virale pe rețelele de socializare. Incidentul a avut loc ieri după-amiază, la intrarea în Reșița, înaintea meciului de Liga a 2-a dintre echipele CSM Reșița și Universitatea Craiova.

În timpul unui filtru organizat la intrarea în municipiul Reșița,  mai multe mașini în care se aflau suporteri ai echipei de fotbal Universitatea Craiova, au fost oprite pentru control. La un moment dat, discuțiile dintre un pasager și oamenii legii au degenerat, iar polițiștii au intervenit în forță pentru a-l scoate pe bărbat de pe carosabil. Totul a fost filmat și postat pe rețelele de socializare.


Bărbatul a fost amendat pentru tulburarea ordinii publice și pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID-19.

Iata ce spune IPJ despre acest caz:

Cu privire la imaginile postate pe o rețea de socializare, privind încătușarea unui bărbat în municipiul Reșița, Compartimentul Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin este împuternicit să facă următoarele precizări:

În cursul zilei de ieri, 28 martie, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au oprit pentru control la intrarea în municipiu, 3 autoturisme în care se aflau suporteri din județul Dolj, ai unei echipe de fotbal, care se deplasau la un meci de fotbal organizat ieri, pe raza municipiului Reșița.

În momentul efectuării controlului, unul dintre bărbați, pasager într-unul dintre autoturisme, a devenit recalcitrant, adresând injurii și expresii jignitoare organelor de poliție și jandarmerie, ulterior coborând din autoturism și refuzând să părăsească partea carosabilă și să se supună solicitărilor organelor de poliție.

Acesta a fost încătușat și condus la sediul poliției, în vederea stabilirii identității și dispunerii de măsuri legale.

Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61 din 1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și ale Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Comentarii

comentarii