@Breaking newsPolitie

Surprinși în incinta unui atelier de dezmembrări auto în timp ce ar fi sustras componente auto

2 bărbați de 34 și 38 de ani, ambii din  Oțelu Roșu, au fost surprinși aseară, în jurul orei 20.15, de proprietarul unui atelier de dezmembrări auto, în curtea atelierului din comuna Constantin Daicoviciu, în timp ce ar fi încercat să sustragă componente de mașină.

Din cercetările efectuate de polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș, sesizați despre eveniment, s-a stabilit că cei doi bărbați ar fi pătruns cu un autovehicul în curtea atelierului, după ce ar fi tăiat lanțul metalic ce asigura poarta de acces, iar din hala atelierului ar fi sustras un catalizator auto, pe care l-ar fi abandonat lângă mașină.

În urma controlului autovehiculului persoanelor bănuite, în interior au fost găsite instrumente și unelte folosite la tăierea metalului.

Cei doi bărbați au fost conduși la sediul poliției pentru cercetări, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de lege, precum și de prezumția de nevinovăție.

Comentarii

comentarii