Suspect de pedofilie la Constantin Daicoviciu în Caras Severin VIDEO EXCLUSIV

Suspect de pedofilie la Constantin Daicoviciu în Caras Severin. Un bărbat de 46 de ani din localitatea Constantin Daicoviciu din judeţul Caras Severin, este acuzat de propriul frate că a încercat să-i violeze fiica. Familia fetei și unchiul acesteia, locuiau împreuna în aceiași casă. Ieri dupămasă, părinții fetiței de 8 ani, au plecat cu treabă în sat, iar unchiul a rămas acasă cu nepoata. Acesta ar fi încercat să-și violeze nepoata de doar 8 ani. Tatăl fetei s-a întors acasă și în momentul în care a intrat în cameră, a avut surpriza să-și găsească fratele mângâindu-i fiica în zona intimă.

 

 

Tatăl a sesizat imediat poliția. La fața locului a sosit un echipaj de poliție iar bărbatul de 46 de ani a fost dus la sediul poliției din Caransebeș unde a rămas pentru 24 de ore. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru pedofilie și agresiune sexuală. Ancheta este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

 

Suspect de pedofilie la Constantin Daicoviciu în Caras Severin. În cursul zilei de azi, fetița de 8 ani, va fi examinată de către medicul legist. Cercetările continuă. Pe fir a intrat și Direcția pentru Protecția Copilului. În același timp, copila va fi consiliată psihologic.

 

Comentarii

comentarii