Sute de copii din Reșița și-au petrecut ziua alături de polițiști, pompieri și jandarmi VIDEO

Polițiștii, pompierii si jandarmii cărașeni, au invitat azi copiii și tinerii, singuri sau însoțiți de părinți, bunici, profesori, prieteni, în parcul Intim din Reșița să sărbătorească împreună Ziua Internațională a Copilului. Pentru că cei mici sunt vedetele evenimentului, organizatorii au pregătit multe surprize pentru ei: jocuri, concursuri cu premii, concursuri de desen și pictură, expoziții de tehnică și mijloace din dotarea MAI, demonstrații și trasee aplicative, lecții de prim-ajutor, tiroliană și face painting, înghețată, dulciuri și multă voie-bună.

La Reșița, copiii și-au sărbătorit ziua în parc, alături de polițiști, jandarmi și pompieri. Aceștia i-au întâmpinat pe cei mici cu o mulțime de surprize, ateliere tematice, concursuri, înghețată și multă voie bună.

Zeci de echipaje ale poliției, jandarmeriei și pompierilor au descins în această dimineață în Parcul Intim din Reșița, însă nu pentru a prinde infractori ci pentru a sărbători, împreună cu cei mai mici dintre locuitorii orașului, Ziua Copilului.

Atracțiile zilei au fost nenumărate: expoziții cu tehnica din dotare oamenilor legii, unde copiii au avut ocazia să vadă arme sau să urce în autospeciale; trasee aplicative pregătite de pompieri; concursuri de biciclete şi de desene pe asfalt; tiroliană; lecții de prim-ajutor. Aleile parcului au fost pline de copii, care mai de care mai încântați de ceea ce au văzut și au experimentat.

Evenimentul a fost organizat de structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Caraș-Severin, Centrul de Tineret Moniom și Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte.

Comentarii

comentarii