Tabara ,,Zâmbete pe schiuri” pentru copiii cu nevoi speciale, a ajuns la cea de a 7 editie pe Muntele Mic VIDEO

Au fost ,,Zâmbete pe schiuri” pe pârtia Borlova de pe Muntele Mic. Aici s-a desfășurat, timp de 5 zile, ce-a de-a 7-a ediție  a unei tabere pentru copiii cu nevoi speciale. Acesta este un proiect derulat de Asociația Muntele Mic Extrem din Caransebeș. Pentru al 6-lea an consecutiv, în tabără s-au aflat copiii cu autism din Galați.

Membrii Asociației de Sprijin pentru Părinți și Copiii cu Autism din Galați, au venit, pentru al 6-lea an la rând, în tabăra „Zâmbete pe schiuri” de pe Muntele Mic. Tabăra este un loc în care – atât copiii cu nevoi speciale cât și părinții lor, au învățat că nimic nu este imposibil și că barierele pot fi doborâte. Acum, după 6 ani de tabără, copiii reușesc să facă lucruri deosebite pentru ei, cum ar fi schiatul. Lucru ce pare incredibile pentru o persoană cu autism. 

Alături de copiii din tabără, au fost și jandarmii montani. Mai exact, plutonierul Cristian Brecica, împreună cu câinele său, Vreni. Acesta este special antrenat pentru intervenții la avalanșe în zonele montane. Copiii au avut, astfel, ocazia să participe activ la un exercițiu de căutare-salvare a unei persoane.

În perioada 8-11 martie, în tabăra „Zâmbete pe schiuri” de pe Muntele Mic, vor veni tineri nevăzători.

Comentarii

comentarii

One thought on “Tabara ,,Zâmbete pe schiuri” pentru copiii cu nevoi speciale, a ajuns la cea de a 7 editie pe Muntele Mic VIDEO

Comentariile sunt închise.