Talhar la drumul mare arestat la Resita

 În cursul zilei de sâmbătă 07 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Reșița au identificat și reținut pentru 24 de ore, un tânăr de 28 de ani, cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie, asupra unui bărbat de 70 de ani.

         Începând cu data de 08 septembrie a.c., față de persoana în cauză a fost dipusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

 

Astfel, la data de 06 septembrie a.c., în jurul orei 20.10, la Poliția municipiului Reșița a fost primită plângerea unui bărbat de 70 de ani din localitate, care a sesizat faptul că în cursul serii de vineri, în timp ce se afla pe o stradă din zona Gării Reșița Sud, o persoană necunoscută i-a sustras prin violență portofelul, în care avea suma de 270 de lei și documente personale.

 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 28 de ani, din Reșița, bănuit de comiterea faptei.

 

De asemenea, bunurile reclamate ca sustrase au fost recuperate parțial și restituite persoanei vătămate.

 

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție, iar în cursul zilei de duminică a fost prezentat instanței de judecată, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Comentarii

comentarii