Tanar de 15 ani ucis pe marginea drumului la Bautar fiindca nu exista trotuar

Tânăr de 15 ani ucis pe marginea drumului la Băuţar. Sistemul prost şi mai ales impasibilitatea primarilor şi a aleşilor locali de a face ceva pentru semenii lor, face noi victime. UN alt tânăr şi-a pierdut viaţa şi a murit izbit de o maşină pe marginea drumului pe care se deplasa.

 

Este cunoscut faptul că în Caras Severin, sunt sute de km de ,,trotuare” adhoc pe marginea drumurilor naționale. Sunt sate în care efectiv nu exista o altă posibilitate de deplasare fiindcă nu exista trotuare. De-a lungul anilor, au fost înregistrate zeci de accidente – 90% dintre ele mortale, în care pietonii au fost loviţi de maşini fiindcă nu aveau alt loc prin care să circule.

Să nu uităm că în urmă cu aproximativ o lună, un alt bărbat a fost ucis la Brebu, tot pe marginea drumului, în calitate de pieton.  Pe DN 68, în localitatea Băuțar, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui minor de 15 ani, în următoarele împrejurări:

În timp ce un bărbat de 68 de ani, din Otelu Roșu, conducea un autoturism din direcția Hațeg – Caransebeș, pe raza localității Băuțar, ar fi pierdut controlul asupra volanului, pătrunzând pe contrasens, moment în care ar fi surprins și accidentat un pieton, care circula pe marginea părții carosabile, în direcția Caransebeș-Hateg.

Tanar de 15 ani ucis pe marginea drumului la Bautar. Din accident a rezultat din păcate, decesul pietonului de 15 ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Comentarii

comentarii