Tanar de 25 de ani mort intr-un accident la Petrosnita

Tanar de 25 de ani mort intr-un accident la Petrosnita. Azi-noapte, în jurul orei 03.33, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că la ieșire din localitatea Petroșnița s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 25 de ani din Teregova conducea un autoturism pe DJ 608C, în afara localității Petroșnița, din direcția Petroșnița către DN 6, pe un drum în pantă, ar fi pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă prin partea dreaptă a drumului, lovind un copac, apoi rostogolindu-se de mai multe ori.

În urma accidentului, conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului, decedând pe loc. De asemenea, alți 3 pasageri, 2 tinere și un tânăr, cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani, au fost suferit vătămări și au fost transportați la cea mai apropiată unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză polițiștii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

Comentarii

comentarii