Tânăr sportiv intrat în comă la 8 zile de la vaccinarea cu Jonson – Familia acuză – Vinovat este vaccinul anti-covid VIDEO

Desi au trecut doi ani de la moartea lui Iasmin, familia Șelariu din Șopotul Vechi din Caraș Severin nu acceptă că fiul lor nu mai este. Totul s-a petrecut fulgerător: tânărul de 24 de ani se afla seara cu prietenii la un meci de fotbal pe un teren de sport din Reșița după terminarea orelor de muncă. Lucra ca și pizzar la o firmă din oraș și era responsabilul de unitate. Nimic deosebit, nimic ieșit din comun, mai ales că Iasmin era o fire sportivă, făcuse mult sport și avea o condiție fizică excelentă. Nu consuma alcool, nu fuma , locuia împreună cu prietena sa și era perfect sănătos. Prin natura serviciului, tânărul era obligat ca din 6 în 6 luni să facă un set de analize și avea un carnet de sănătate la zi, fără nici o boală.

După nici o jumătate de oră de fotbal, brusc tânărul a acuzat o stare de rău, senzația de leșin, greutate în respirație și bătăi neregulate și un disconfort în zona pieptului și a inimi. Apoi a leșinat. Printre prietenii săi se afla și un medic primar în medicina de urgență de la Stația Județeană de Ambulanță.

În urma manevrelor aplicate de medic, Iasmin și-a revenit pentru câteva secunde după care, a intrat din nou în starea de pierdere a conștienței. În aproximativ 15 minute de la leșin – timp în care i s-au făcut profesional manevre de resuscitare –  tânărul a ajuns cu ambulanța la UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Reșița unde a intrat direct pe mâna medicilor specialiști. Acolo și-a revenit din nou pentru câteva secunde, după care a intrat într-o stare de comă din care nu a mai ieșit niciodată.

Și toate acestea s-au întâmplat la 8 zile după ce Iasmin s-a vaccinat anti-covid cu serul produs de Jonson. Tânărul credea în vaccinare și era convins că frace un lucru bun vaccinându-se.

Tânărul a petrecut aproape 6 luni în secțiile ATI și neurologie din Spitalele Județene din Reșița și Timișoara. Niciodată părinților nu li s-a spus un diagnostic exact. O cauză a bolii sau un pronostic. Părinții au cumpărat medicamente de mii de lei, au făcut tot ce li s-a cerut. Au cumpărat până și apa cu care i s-a făcut toaleta lui Iasmin – aceasta deoarece apa de la robinet conținea clor.

Părinții și familia sunt profund marcați și nu vor să accepte nici acum că Iasmin a murit. Ba mai mult, părinții spun că îi simt prezența în jurul lor. Casa este plină cu tablourile și fotografiile lui Iasmin și toată lumea este ferm convinsă că fiul și fratele lor a murit din cauza vaccinului care trebuia să îl protejeze. La aproximativ 30 de zile după acest vaccin, în stare de comă fiind, Iasmin s-a îmbolnăvit de covid în secția de reanimare din Spitalul Județean din Timișoara.

Comentarii

comentarii