Târgul cu dulciuri de Crăciun de la Eliade pentru copiii cu probleme VIDEO

După doi ani de pauză, generată de pandemia de covid 19, la Colegiul Naţional Mircea Eliade din Reşita a fost reluată tradiţia Târgului de dulciuri. Acesta este un eveniment caritabil organizat de elevi care fac parte din grupul ,,Bucură un copil”. Cu banii strânși, snt ajutați  colegii lor din școală cu probleme de sănătate și cu posibilităţi materiale reduse.

Turtă dulce, brioşe, fursecuri, clătite şi multe alte prăjituri apetisante făcute de către elevii care fac parte din grupul ,,Bucură un copil” au fost expuse în sala de sport a Colegiului Naţional Mircea Eliade din Reșița Târgul de dulciuri. Banii rezultaţi din vânzarea acestora vor fi folosiţi pentru a bucura alţi copii, unii dintre ei cu probleme de sănătate și ale căror posibilităţi materiale sunt reduse.

Prăjiturile au fost făcute de elevi ajutați de părinți. Deși sunt prăjituri de casă, prețurile de vânzare au fost la jumătate față de cele din comerț.  

Clienţii târgului de dulciuri au fost elevii şi profesorii şcolii. Elevii din grupul ,,Bucura un copil” vor fi prezenţi şi la Târgul de Crăciun din Centrul Civic al Resitei, cu produse handmade.

  

Comentarii

comentarii