Targul Toamnei la Centrul Școlar de Educație Incluzivă  „Primăvara” VIDEO

Dub motoul „Ce aud-uit, ce văd – îmi amintesc, ce fac-înțeleg” a avut loc la Centrul Școlar de Educație Incluzivă  „Primăvara” din Reșița Târgul Toamnei, una dintre activitățile din cadrul proiectului „Educație outdoor – provocare, experință, învățare”.

Având în vedere că educația outdoor reprezintă o puternică sursă de experiențe de învățare, facilitează procesul de învățare al copiilor care întâmpină dificultăți de învățare și duce la creșterea gradului de participare activă a copiilor, contribuind la dezvoltarea spiritului de echipă și a inteligenței emoționale, a vut loc  Târgul Toamnei la la Centrul Școlar de Educație Incluzivă  „Primăvara”.
Elevii instituției au participat la diverse ateliere cu nume șugubețe ca „Hai la fructe săltărețe”, „Plăcinte de poveste” sau „Bolboroseli aromate”,  unde au învățat să recicleze, să danseze și să cumpere cu bani virtuali diverse bunătăți pregătite de cadrele didactice.
La acțiune au participat și preșecolarii de la Grădinița Dumbrava Minunată. „Educație outdoor – provocare, experință, învățare” este un proiect finanțat prin programul Erasmus+.

Comentarii

comentarii