Tineret mandria tarii – Hoti din case si talhari la drumul mare

Tineret mandria tarii – Hoti din case si talhari la drumul mare . În cursul zilei de miercuri, 05 februarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Bocșa au documentat și probat activitatea infracțională a doi bărbați, de 26 și 27 de ani, din localitate, bănuiți că în 11 și 19 octombrie 2019, ar fi pătruns prin efracție în locuința unui bărbat de 40 de ani, din Bocșa, iar din interior ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit să recupereze o parte din bunurile sustrase, respectiv 2 telefoane mobile, un laptop și mai multe scule electrice,  reprezentând aproximativ 20% din valoarea prejudiciului, bunuri care au fost restituite persoanei vătămate.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, în vederea documentării întregii activități infracționale și  recuperării întregului prejudiciu.

 

Tot miercuri, 05 februarie, polițiști din cadrul Poliției orașului Anina, au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, doi tineri de 18 și 16 ani, bănuiți că la data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 23.00,  împreună cu un alt bărbat de 37 de ani, l-ar fi deposedat pe un localnic in vârstă de 56 de ani, în timp ce se aflau pe o stradă din oraș, de suma de 900 de lei și un telefon mobil.

Tineret mandria tarii – Hoti din case si talhari la drumul mare . Cele trei persoane sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând ca în cursul zilei de mâine cei doi tineri sa fie prezentați instanței cu propunere legală.

Comentarii

comentarii