Tinerii au făcut trei zile curățenie în Băile Herculane și împrejurimi

herculane cuatenie (5)În perioada 26-28 septembrie 2013, s-au desfășurat ample acțiuni de ecologizare cu ocazia Zilei Munților Curați și a proiectului „Let’s Do It, Romania! ” alături de Asociația Tinerilor din Herculane, Parcul Național Domogled Valea Cernei și Primăria Băile Herculane și a numeroșilor voluntari.
Astfel, în 26.09.2013, de Ziua Munților Curați s-a desfășurat o acțiune de ecologizare în Domogled pentru strângerea deșeurilor rămase în urma incendiului din luna august. Deasemenea, în 27.09.2013 au mai fost strânse gunoaiele de pe Platoul Coronini, alături de elevi, iar în data de 28.09.2013, cu ocazia zilei „Let’s Do It, Romania! „, zona bazinelor termale, dar și o bună porțiune a Văii Cernei au fost curațate de gunoaie.
Meritul este în primul rând al voluntarilor care au participat în număr mare la aceste acțiuni și pe această cale ținem să le mulțumim pentru că fără ei toate acestea nu ar fi fost posibile.
 Vrem să demonstrăm că aceste acțiuni nu sunt o întâmplare și că se poate și mai bine, cu un număr și mai mare de voluntari care să facă România o țară mai curată.
Ofiter de presa Asociația Tinerilor din Herculane:  Comina Răescu

Comments

comments

Powered by Facebook Comments