@Breaking newsUtilitare

Tipuri de materiale pentru genți și cum să le alegeți

Garderoba doamnelor și domnișoarelor este una variată, ce se caracterizează prin accente feminine, de ocazie, sporty, classy, sau business. Dragostea pentru modă le face pe acestea să se concentreze pe crearea unor outfit-uri de excepție, în tendințe. De aceea, un outfit nu va fi niciodată complet fără o geantă. Gențile adaugă stil și eleganță unei ținute deja impresionante. În rândurile ce urmează vă vom enumera câteva dintre materialele din care gențile sunt fabricate și cum le puteți asorta pe fiecare în parte câte unui tip de outfit.

                Cele mai populare materiale pentru genți de damă sunt pielea, bumbacul și paiele. Fiecare are rolul său, ce rezultă la o frumoasă accesorizare a oricărei ținute. Vom începe cu pielea.

  • Genți de piele

Pielea este un material durabil, cu o strălucire naturală. Datorită grosimii sale, o geantă de piele va fi un accesoriu ce va putea fi transmis din generație în generație. Cu căptușeală adecvată la interior și compartimente de diverse mărimi, gențile de piele sunt, poate, cele mai îndrăgite printre doamne. Le puteți asorta unei ținute de birou, cum ar fi: blugii cu o cămașă largă, pentru libertate în mișcare, potrivită cu o pereche de pantofi negri. Sau chiar și la o rochie tip creion, potrivită cu o pereche de ghete cu toc, pentru zilele încărcate de ședințe și meeting-uri cu diferiți clienți. Puteți alege o geantă mare, ce vă va oferi spațiu din belșug pentru a vă purta actele importante oriunde, sau una mică, pentru zilele în care sunteți pe fugă și nu vă doriți ca accesoriile să vă stea în cale. Gențile de piele sunt alegerea potrivită și pentru vremea mai puțin prietenoasă, cum ar fi zilele de toamnă sau iarnă. Dacă începe să plouă sau să ningă, iar dumneavoastră sunteți în oraș, cu treabă, nu aveți de ce să vă temeți, fiindcă pielea nu va lăsa conținutul din interior să se ude, câtuși de puțin. Astfel, dacă decideți să cumpărați o geantă de piele, nu ezitați să investiți mai mult. Vă recomandăm gențile Guess, pentru cea mai mare durabilitate îmbinată cu o eleganță de invidiat. Această achiziție va merita!

  • Genți de bumbac

În această categorie încadrăm gențile de tip tote bag și borsetele. Apărute de curând pe piața de la noi, cele două modele sunt din ce în ce mai populare printre tinerele domnișoare. Dacă sunteți în căutarea unei genți utile, precum tote bag, sau a unei genți de dimensiuni reduse, dar cu multe buzunare, precum borseta, atunci bumbacul este materialul perfect. Fiind un material ușor și sustenabil, acesta vine în culori vibrante și modele atrăgătoare, adăugând astfel un plus de stil oricărui outfit. Dacă prietena dumneavoastră cea mai bună v-a invitat la cafea în oraș și apoi la o plimbare la librăria preferată, nu ezitați să vă asortați cu o geantă tote. Vă puteți achiziționa cărțile mult așteptate și depozita aici fără griji, până acasă. Sau, dacă este vară și a început sezonul festivalurilor, cea mai mare dorință a dumneavoastră va fi să dansați alături de amici până dimineața, nu-i așa? În acest caz, vă recomandăm borseta, care dispune de multe compartimente ce vă vor păstra în siguranță telefonul, cheile, portofelul și biletul de intrare. Dacă accesorizați gențile menționate și cu câteva insigne haioase, veți atrage toate privirile!

  • Genți de paie

Ultimul material amintit astăzi ne duce cu gândul la soare, la un bronz uniform și o vacanță în cele mai exotice destinații. Gențile de paie sunt indicate mersului la plajă sau plimbărilor relaxante pe faleză. Paiele, îmbinate cu o căptușeală ce nu reține nisip, vor face ca geanta dumneavoastră să se încadreze în cele mai noi trenduri. Și aici aveți posibilitatea de a alege între dimensiuni diverse. Vă recomandăm o geantă mare dacă vă doriți să luați cu dumneavoastră pe plajă un prosop pentru uscat, crema de protecție solară, și câteva fructe alături de sandviciurile preferate pentru o mică gustare. Însă, dacă vă doriți să vă concentrați doar pe un bronz de invidiat, ce va da aspectul de caramel strălucitor pielii, atunci vă recomandăm o geantă mică. Purtați tot timpul cu dumneavoastră atât crema de protecție și uleiul pentru bronz, cât și ochelarii de soare pentru o experiență la plajă completă.

        Ajunși acum la final, sperăm că articolul nostru v-a fost de ajutor în alegerea genții potrivite fiecărui tip de activitate sau ținute. Nu uitați că geanta de piele va fi o achiziție de durată, că cea de bumbac va atrage toate privirile cu modelele și broderiile sale fabuloase, iar cea de paie vă va fi prietena de nădejde în excursiile exotice.

Comentarii

comentarii